Termene si conditii Blindhub

ACORDUL DE RESPECTARE A TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin utilizarea website-ului si a aplicațiilor mobile Blindhub, vă exprimați acordul să respectați obligațiile detaliate mai jos (denumite în cele ce urmează „Termeni și Condiții”) menite să informeze utilizatorii asupra condițiilor de utilizare a website-ului și asupra serviciilor aplicațiilor mobile și beneficiilor acordate precum și asupra obligațiilor ce incumbă utilizatorilor website-ului.

Dacă nu sunteți de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor, trebuie să încetați folosirea website-ului si a aplicațiilor mobile Blindhub.

Informațiile regăsite pe website si în aplicațiile mobile Blindhub pot suferi modificări sau actualizări, în astfel de cazuri utilizatorii vor fi notificați prin sistemele electronice asociate cu contul lor de utilizator. Utilizatorii se vor supune modificărilor / actualizărilor; de aceea, este recomandabil ca utilizatorii să verifice periodic notificările din partea Blindhub precum și această pagină, pentru a fi la curent cu noile modificări/actualizări.

Definitii

Termenii "Blindhub", , "site", "site-ul", "noi", reprezinta Asociatia Nevazătorilor din România(ONG) și serviciile sale oferite prin site-urile care formeaza reteaua de site-uri si aplicatii mobile Blindhub are sediul principal in București, str. Vatra Luminoasă nr. 108 BIS, Bucureşti, Sector 2 și este înscrisă la Judecatoria Sector 2 în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor sub nr. 475/01.02.1996, cod de Inregistrare Fiscală nr. 4314871, recunoscută de utilitate publică prin HG 1033/03.09.2008.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul și aplicatiile mobile din reteaua Blindhub, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Acest acord se aplica site-ului si aplicațiilor mobile Blindhub, serviciilor si continutului acestora. Prin crearea unui cont pe oricare dintre site-urile sau aplicațiile mobile Blindhub, sistemul va genera un profil accesibil pe oricare dintre aplicațiile web sau mobile, dar care poate fi dezactivat prin folosirea optiunilor corespunzatoare pe fiecare site in parte.

Aplicațiile web sau mobile, serviciile si continutul Blindhub vă sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fără nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul și aplicațiile mobile Blindhub si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului și a aplicațiilor mobile Blindhub, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Asociatia Nevazătorilor din România, numita in continuare "Asociatia", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului și a aplicațiilor mobile Blindhub reprezintă acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Descrierea serviciilor

Datele de bază ale contului Blindhub este un serviciu de comunicare.

Furnizarea numărul dvs. de telefon mobil și datele de bază ale contului (care pot include numele de profil, fotografia de profil,video cv și informații despre) pentru a crea un cont Blindhub. Pentru a facilita contactele tale și alte persoane să te contacteze și să recunoască cine ești, numele de ecran pe care îl alegeți, fotografiile de profil și numele de utilizator (în cazul în care alegeți să setați unul) pe Blindhub sunt întotdeauna publice.

Numele ales de dvs. Și cv video postat de dvs. sunt responsabilitatea dvs. să fie corecte.

Adresa dvs. de e-mail

Când activați verificarea în doi pași pentru contul dvs. sau stocați documente folosind funcția CV video, puteți opta pentru a configura un e-mail de recuperare a parolei. Această adresă va fi folosită doar pentru a vă trimite un cod de recuperare a parolei dacă îl uitați. Așa este: nicio prostie de marketing sau „ne-e dor de tine”.

Chat-uri în cloud

Blindhub este un serviciu cloud. Stocăm mesajele, fotografiile, videoclipurile și documentele din chat-urile dvs. în cloud pe serverele noastre, astfel încât să vă puteți accesa oricând datele de pe oricare dintre dispozitivele dvs., fără a fi nevoie să vă bazați pe copii de siguranță ale terților. Toate datele sunt stocate puternic criptate, iar cheile de criptare în fiecare caz sunt stocate în centre de date. În acest fel, inginerii locali sau intrușii fizici nu pot avea acces la datele utilizatorilor.

Site-ul și aplicațiile mobile Blindhub ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: forumuri, servicii, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului și a aplicațiilor mobile Blindhub pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Blindhub.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Blindhub.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Blindhub.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Blindhub.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Politica de utilizare rezonabila a serviciilor gratuite.

Blindhub.ro poate oferi anumite tipuri de servicii clientilor sai cu titlu gratuit. Disponibilitatea tipurilor de servicii cu titlu gratuit este limitata in timp, precum si in cantitate, respectiv in ceea ce priveste posibilitatea volumului si a numerelor de utilizare, obiectivul acestora fiind acomodarea clientilor fata de caracteristicile serviciilor platibile, prin utilizarea rezonabila ale acestora. 

In cazul in care utilizarea serviciilor gratuite produc rezultatele dorite, Blindhub.ro isi rezerva dreptul unilateral de a limita posibilitatea folosirii acestor tipuri de servicii, scopul activitatii sale fiind monetizarea serviciilor prestate. 

Daca Blindhub constata existenta utilizarii abuzive, sau neconforma cu scopul destinat al serviciilor gratuite, isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea acestora catre clientul aflat in culpa, fara a avea obligatia motivarii masurilor intreprinse, sau a notificarii prealabile in acest sens.

Prin utilizarea serviciilor, luați la cunoștiinta si va dati acordul asupra faptului ca dreptul de acces la vizualizarea oricarui material (inclusiv CV-uri deblocate) achizitionat pe platforma Blindhub.ro, in contul Dvs., nu va este conferit pe o durata nelimitata in timp. Prin urmare, Asociația Nevăzătorilor din România isi rezerva dreptul unilateral de a inlatura din conturile candidatilor și a angajatorilor datele de CV-uri stocate cu o vechime mai mare de 6 luni, fara nici o notificare prealabila in acest sens.

Candidat = persoană fizică cu capacitate de muncă, aflată în căutarea unui loc de muncă, cu posibilitatea de a fi recomandat în baza unui CV.

Confidențialitatea datelor

https://www.blindhub.ro utilizează metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici stricte aplicate salariaților și procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate și procesate conform prevederilor legale în vigoare. Toate materialele și informațiile personale trimise către website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date continând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și Legea 677/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (OUG nr. 34/2014), prestatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Sunteți obligat să furnizați datele din formularul de înscriere, acestea fiind necesare ulterior în vederea comunicarii cu Angajatorii si Universitățile. Refuzul dvs. determină neonorarea serviciilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveti dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, pe adresa blindhub@anvr.ro. De asemenea, aveți posibilitatea să vă dezabonați de la e-mail-urile primite de la https://www.blindhub.ro , prin simpla apăsare a butonului “unsubscribe” de la sfârșitul e-mail-ului.

Litigii

Orice litigiu apărut între Utilizatori și Furnizor va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://www.blindhub.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerat o tentativă de fraudare și va conduce la începerea cercetării penale împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Copyright

Conținutul acestui site și a aplicațiilor mobile Blindhub, https://www.blindhub.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, programe, logo-uri, baze de date și alte tipuri de conținut, precum și modelele care poartă simbolul "©", sunt protejate de legile și tratatele internaționale privind protecția dreptului de autor, dar și de alte legi și tratate privind proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Conținutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în orice mod, în totalitate sau parțial, fără acordul prealabil scris al proprietarului, cu excepția stocării pe computerul personal al utilizatorului și a tipăririi de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Unele imagini de pe website pot avea caracter informativ.

Sesizările cu privire la incălcarea drepturilor de autor pot fi trimise la adresa de e-mail: blindhub@anvr.ro

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe https://www.blindhub.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. Pentru o conciliere internă gratuită, sesizarea va fi trimisă prin e-mail, la adresa blindhub@anvr.ro

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu articolele documentului Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului https://www.blindhub.ro , utilizatorul iși asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Acest document de acord între părți a fost scris în conformitate cu legislația aplicabilă pe teritoriul Romaniei.
În momentul achiziționării unui pachet online, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

Informații despre website si aplicațiile mobile Blindhub

Website si aplicațiile mobile Blindhub sunt proprietatea Asociației Nevazătorilor din România, cu sediul principal in București, str. Vatra Luminoasă nr. 108 BIS, Bucureşti, Sector 2, email blindhub@anvr.ro .

Orice referire la "noi, prestator sau furnizor" sau derivate ale acestui cuvânt în prezentul document reprezintă o referire la Asociatia Nevazătorilor din România.